Vrijgezellenfeest

Het uitje bij uitstek voor een vrijgezellenfeest is natuurlijk paintball!

Hierbij kunnen de vrienden de vrijgezel eens goed te grazen nemen.We ontvangen jullie graag in Leersum in ons basiskamp. De vrijgezel krijgt van ons een mooi kippenpak aan en ziet natuurlijk de bui al hangen..

Tijdens dit drie uur durende arrangement spelen we diverse missies waaronder uiteraard ook de Bachelor hunt:
  

Bachelor hunt / chicken run
Speciale gelegenheid? Verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeest? De jarige of de vrijgezel krijgt een mooi pak aan en word achterna gezeten door zijn of haar vrienden. De “bunny” heeft onbeperkte levens en kan dus ten alle tijden doorgaan met schieten ondanks dat hij of zij geraakt wordt. Raakt de bunny jou dan moet je na 1 keer het spel verlaten. Na het spel is het blauwe plekken tellen.

 

Mister president
Een iemand is de “president”. Hij of zij mag 2 bewakers uitkiezen die hem of haar bewaken. De president heeft bij dit spel geen wapen en de bewakers wel. De taak van de bewakers is om de president in veiligheid te brengen zonder dat die geraakt wordt. Bij dit spel mag de president dus helemaal niet geraakt worden, de bewakers hebben daarentegen wel 3 levens. Zijn mogen dus doorgaan als ze geraakt worden, bij de 4de keer dat ze geraakt zijn moeten zij het spel verlaten en moet de president het alleen oplossen. Lukt het de bewakers om de president veilig aan de overkant te krijgen?

 

 

Last man standing
Ben jij de beste van de groep, blijf jij het langst in het veld zonder geraakt te worden? Bij dit spel is het ieder voor zich en moet je alle andere proberen af te schieten. Als jij als laatste overblijft ben jij officieel de beste van het veld.

 

Prijs, locatie en spelduur

Vrijgezellen basis arrangement incl. kippenpak t/m 10 personen  € 265,-
Extra personen € 26,50 per persoon 
Prijs bij meer dan 15 personen € 24,- per persoon 

Locatie: Leersum
Duur programma: 3 uur
Inclusief 100 kogels per persoon en beschermende kleding.

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Let op bij dit onderdeel geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar
Buitensportverzekering  € 1,- per persoon (verplicht)
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Wilt u deze activiteit op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

        

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes Katan Outdoor