Paintball XL

Net als bij Paintball Basic spelen we ook in deze variant veel gevarieerde missies, alleen spelen we er meer en langer. We zullen er hier een aantal bespreken, maar dit zijn ze lang niet allemaal. We kiezen missies uit die het uiterste van je zullen vergen qua reactiesnelheid en doorzettingsvermogen. Uiteraard zijn uw eigen suggesties ook welkom.

Een voorbeeld van de missies die we spelen:

Capture the flag
Dit spel lijkt veel op elimineren maar nu krijg je met je team nog een 2de doel. Het welbekende Capture the flag is het paintball spel met veel spanning en sensatie. Red jij het om de vlag te veroveren en in de bunker van de tegenstander te brengen? Ook bij dit spel heb je 2 levens. Is het gelukt om de vlag in de tegenstander zijn bunker te planten dan hebben jullie gewonnen.

 

Last man standing
Ben jij de beste van de groep, blijf jij het langst in het veld zonder geraakt te worden? Bij dit spel is het ieder voor zich en moet je alle andere proberen af te schieten. Als jij als laatste overblijft ben jij officieel de beste van het veld.

 

Mister president
Een iemand is de “president”. Hij of zij mag 2 bewakers uitkiezen die hem of haar bewaken. De president heeft bij dit spel geen wapen en de bewakers wel. De taak van de bewakers is om de president in veiligheid te brengen zonder dat die geraakt wordt. Bij dit spel mag de president dus helemaal niet geraakt worden, de bewakers hebben daarentegen wel 3 levens. Zijn mogen dus doorgaan als ze geraakt worden, bij de 4de keer dat ze geraakt zijn moeten zij het spel verlaten en moet de president het alleen oplossen. Lukt het de bewakers om de president veilig aan de overkant te krijgen?


Team death match/elimineren
Er zijn 2 teams, het doel is om de tegenstander te schieten. Iedere speler heeft 2 levens. Als een speler geraakt is roept hij/zij ‘HIT’ en loopt terug naar de begin positie. Daar tikt hij de bunker aan en gaat voor de 2de keer het veld in.
Aan het einde van het spel word er gekeken van welk team de meeste mensen over zijn. Dat team is de winnaar. Met dit spel word begonnen zodat iedere speler een idee krijgt van het veld en het spel paintball.

 

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief XL Adenture arrangement voor 10 personen  € 375,-
Extra personen € 37,50per persoon 
Prijs bij meer dan 15 personen € 35,- per persoon 
Locatie: Leersum (andere locaties zijn in overleg) 
Duur programma: 4 uur
Inclusief: 200 kogels per persoon, beschermende kleding, 1 drankje per persoon (fris/bier/wijn) en bittergarnituur of koude snack (afhankelijk van de locatie) 
Extra paints: ter plekke bij te bestellen 

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Let op bij dit onderdeel geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar
(Ben je onder de 18? Kijk dan eens naar Kinderpaintball)
Buitensportverzekering  € 1,- per persoon (verplicht)
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Wilt u deze activiteit op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

      

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes Katan Outdoor