Paintball Basic

We ontvangen u graag in ons basiskamp in Amersfoort voor een spannende strijd. Bij Paintball Plus spelen we veel gevarieerde missies. We zullen er hier een aantal bespreken, maar dit zijn ze lang niet allemaal. We kiezen missies uit die het uiterste van je zullen vergen qua reactiesnelheid en doorzettingsvermogen.

Een aantal voorbeelden van de missies die we spelen:

Team death match/elimineren
Er zijn 2 teams, het doel is om de tegenstander te schieten. Iedere speler heeft 2 levens. Als een speler geraakt is roept hij/zij ‘HIT’ en loopt terug naar de begin positie. Daar tikt hij de bunker aan en gaat voor de 2de keer het veld in.
Aan het einde van het spel word er gekeken van welk team de meeste mensen over zijn. Dat team is de winnaar. Met dit spel word begonnen zodat iedere speler een idee krijgt van het veld en het spel paintball.


Capture the flag
Dit spel lijkt veel op elimineren maar nu krijg je met je team nog een 2de doel. Het welbekende Capture the flag is het paintball spel met veel spanning en sensatie. Red jij het om de vlag te veroveren en in de bunker van de tegenstander te brengen? Ook bij dit spel heb je 2 levens. Is het gelukt om de vlag in de tegenstander zijn bunker te planten dan hebben jullie gewonnen.

 

Last man standing
Ben jij de beste van de groep, blijf jij het langst in het veld zonder geraakt te worden? Bij dit spel is het ieder voor zich en moet je alle andere proberen af te schieten. Als jij als laatste overblijft ben jij officieel de beste van het veld.

 

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief basis arrangement voor 10 personen  € 265,-
Extra personen € 26,50 per persoon 
Prijs bij meer dan 15 personen € 24,- per persoon 
Locatie: Leersum (andere locaties zijn in overleg) 
Duur programma: 3 uur
Inclusief 100 kogels per persoon en beschermende kleding.

 Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Let op bij dit onderdeel geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar
(Ben je onder de 18? Kijk dan eens naar Kinderpaintball)
Buitensportverzekering  € 1,- per persoon (verplicht)
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Wilt u deze activiteit op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

        

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes Katan Outdoor