Vrijgezellenfeest

Archery attack is gegarandeerd een originele invulling voor uw vrijgezellenfeest. Dit spel komt overwaaien uit Amerika en is daar reeds enorm populair. We ontvangen u graag in Amersfoort en verrassen de vrijgezel meteen met een geestig kippenpak..

Archery Attack is  een unieke combinatie van intensiteit en spanning die u ook ervaart bij het spelen van bijvoorbeeld paintball en een kruising tussen boogschieten, paintball en trefbal. 

Het voordeel van Archery Attack is dat het spel u geen blauwe plekken oplevert, maar wel net zo spannend is! Dus de vrijgezel kan wat ons betreft zonder kneuzingen het huwelijksbootje in stappen. Archery Attack speelt u met echte bogen en speciale pijlen. De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het geen pijn doet als je geraakt wordt en waarmee u als teams strijdt om de overwinning!

Hoe werkt het?
Twee teams strijden om de eerste plaats. Het is de bedoeling dat u uw tegenstanders uitschakelt of vijf doelen/targets van de tegenstander hebt geraakt. In het veld bevinden zich opblaasbare bunkers waarachter u kunt schuilen. Deze helpen u ook om zo strategisch mogelijk te bewegen over het speelveld. Natuurlijk probeert u zo veel mogelijk spelers van het andere team te raken met de speciale pijlen.

 

Prijs, locatie en spelduur

Basisarrangement incl. kippenpak t/m 10 personen € 195,-
Extra personen € 19,50 per persoon 
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Buitensportverzekering € 1,00 per persoon 
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1,5 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Wilt u Archery Attack op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag.
Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. 
Voor meer informatie klik hier!

        

 

 

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes Katan Outdoor