Volwassenen

Archery Attack is  een unieke combinatie van intensiteit en spanning die u ook ervaart bij het spelen van bijvoorbeeld paintball en een kruising tussen boogschieten, paintball en trefbal. Inmiddels hot in Amerika en nu ook te spelen bij ons.

Het voordeel van Archery Attack is dat het spel u geen blauwe plekken oplevert, maar wel net zo spannend is! Archery Attack speelt u met echte bogen en speciale pijlen. De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het geen pijn doet als je geraakt wordt en waarmee u als team strijdt om de overwinning!

Hoe werkt het?
Twee teams strijden om de eerste plaats. Het is de bedoeling dat u uw tegenstanders uitschakelt of vijf doelen/targets van de tegenstander hebt geraakt. In het veld bevinden zich opblaasbare bunkers waarachter u kunt schuilen. Deze helpen u ook om zo strategisch mogelijk te bewegen over het speelveld. Natuurlijk probeert u zo veel mogelijk spelers van het andere team te raken met de speciale pijlen.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 195,-
Extra personen € 19,50 per persoon 
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1,5 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Wilt u Archery Attack op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag.
Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. 
Voor meer informatie klik hier

 

      

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes Katan Outdoor