Kinderfeestje

Een nieuw en spannend kinderfeestje: Archery Attack! 

Archery Attack is een ontzettend stoer kinderfeestje. Je kan het programma het beste omschrijven als een kruising tussen boogschieten, paintball en trefbal. Inmiddels hot in Amerika en nu ook te spelen bij ons. Het voordeel van Archery Attack is dat het spel je geen blauwe plekken oplevert, maar wel net zo spannend is!  Archery Attack speel je met echte bogen en speciale pijlen. De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het geen pijn doet als je geraakt wordt en waarmee je als teams strijdt om de overwinning!

Hoe werkt het? 
Twee teams strijden om de eerste plaats. Het is de bedoeling dat je je tegenstanders uitschakelt of vijf doelen/targets van de tegenstander hebt geraakt. In het veld bevinden zich opblaasbare bunkers waarachter je kunt schuilen. Deze helpen je ook om  zo strategisch mogelijk te bewegen over het speelveld. Natuurlijk probeer je zo veel mogelijk spelers van het andere team te raken met de speciale pijlen.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Prijs t/m 10 kinderen voor 1 uur spelen € 110,- / extra deelnemers € 11,- p.p.
Prijs t/m 10 kinderen voor 1,5 uur spelen € 160,- / extra deelnemers € 16,- p.p.
Prijs t/m 10 kinderen voor 2 uur spelen € 210,- / extra deelnemers € 21,- p.p.
Eten en drinken tijdens je feestjeLocatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Duur programma:1 - 1,5 of 2 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Minimum lengte 1.30 m

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 kinderen maar basistarief blijft gelden
Buitensport verzekering a € 1,- p.p. verplicht
Eén volwassen begeleider aanwezig tijdens het gehele programma
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Wat doen we bij slecht weer?

 

Offerte

Onze kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdag op vaste locaties. De starttijden zijn 09:00, 11:00, 13:00 en 15:00 uur. In de zomermaanden kunnen we ook om 17:00 uur starten. Overige dagen zijn alleen te boeken tegen betaling van een meerprijs van € 50,-. Andere locaties zijn op aanvraag. Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

      

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes Katan Outdoor